Hyr boende nära Orsasjön

Söker du boende nära Orsasjön i Orsa, Dalarna? Bada och fiska i naturskön miljö med många spännande utflyktsmål inom räckhåll. Våra stugor är utrustade med moderna bekvämligheter som fullt utrustat kök, toaletter, rinnande vatten med mera.

Boka stuga här

Så är det att bo i våra stugor nära Orsasjön

Tycker du om att bada och fiska, eller kanske åka vattenskoter? Orsasjön inbjuder till flera olika vattenrelaterade aktiviteter. Njut av spännande fiske efter ädelfisk i närheten av våra stugor. Här finns röding, öring och harr samt även vanliga arter som gädda och abborre. Evenemang som Orsayran, Skinnarspelen med flera äger rum, så om du timar in rätt kan du besöka dessa. Vid grönklitt finns en rovdjurspark med brunbjörnar, isbjörnar, tigrar, leoparder och svenska rovdjur.

Utflyktsmål i närheten av Orsasjön

Här är några tips på andra aktiviteter som du kan ta del av i närområdet.

 

Hansjö mejeri

Fryksås, spa

Vasaloppet

Zornmuseet 

Sagolandet Tomteland 

POs Stugby i Hansjö, Orsa

Därför ska du bo i vår stugby

Vi välkomnar alla typer av gäster att hyra stuga hos oss i Hansjö. Här finns en fristad från stress och jäkt, från asfalt och avgaser. Naturen är den stora behållningen, och med den kommer lugnet. Detta betyder dock inte att det är en lat tillvaro som väntar. Det finns gott om aktiviteter som du kan hitta på. Förutom våra utflyktstips kan vi rekommendera löpning, mountainbike, ridning och annat som dalfolket gillar att syssla med. 

I skogarna finns bär och svamp att plocka och äta. Allting är upplagt för en riktigt fin vistelse hos oss i Dalarna. Upplev Dalarna på riktigt, och hitta din egen koppling till naturen. Orsa ligger bra till för många äventyr som har potential att bli minnen för livet.

[instagram-feed]